Contact

Satskopen.nl biedt informatie over bitcoin sats (satoshis). Voor wie verantwoord, makkelijk en snel een beetje bitcoin wil kopen. Wat zijn sats? Waar en hoe koop je ze? Waarop moet je letten? Wat is een sat wallet en welke zijn er? Wat is de sat waarde: de live sat koers? Van satoshi omrekenen in euro tot uitleg over bitcoin (BTC), crypto en blockchain: satoshis kopen begint met weten waarover het gaat!

Vragen over onze website (Satskopen.nl)? Vul het formulier in en wij beantwoorden deze en/of nemen contact met je op. De contactgegevens en overige informatie die je hier invult delen we niet met derden. Noot: wij kunnen alléén vragen beantwoorden die rechtstreeks gerelateerd zijn aan deze site. Heb je een specifieke vraag over het proces van sats kopen bij een wisselkantoor? Dan verwijzen we je verder naar één van deze door de DNB goedgekeurde crypto bedrijven.

    Door op "Verzenden" te klikken, begrijp je dat we je alleen kunnen helpen met vragen met betrekking tot onze website (satskopen.nl) en niet met vragen of problemen met betrekking tot bitcoin, sats (satoshis) of altcoins.