Sats kopen in Nederland

Sats kopen in Nederland kan bij meerdere crypto kantoren. De bitcoin makelaars en exchanges op de volgende lijst zijn gevestigd in Nederland en je kunt er betalen met in elk geval iDEAL en creditcard. Je koopt er rechtstreeks door 1) er een account aan te maken, 2) te zorgen voor een satoshi wallet (privé in eigen beheer of via het Nederlandse cryptokantoor), 3) dit wallet adres op te geven voor ontvangst van je sats, 4) het te kopen bedrag te kiezen en 5) af te rekenen in euro’s. Daarnaast is er bij je eerste sats aankoop, per kantoor, een proces van verificatie.

Uitgebreide informatie: Waar koop je sats?

Lees ook de stap voor stap beschrijving: Hoe koop je sats?

In Nederland Satoshis kopen kan bij…

Sats kopen in Nederland kan bij de onderstaande crypto partijen. Je kunt er betalen met iDEAL, met creditcard, met PayPal of met een andere betalingsmogelijkheid. Via de website van het wisselkantoor van je keuze vind je alle betaalopties. Je leest daar ook precies hoe je een account aanmaakt. Het zijn slechts een paar stappen die je er moet doorlopen. De onderstaande cryptobedrijven in Nederland beschikken alle over een registratie bij De Nederlandsche Bank. Klik telkens op ‘meer lezen’ voor uitgebreide informatie over de betreffende broker. Of bezoek het bedrijf rechtstreeks voor het kopen van bitcoin sats of andere crypto valuta.

Bitvavo

Bitcoin sats kopen bij Bitvavo

Bitvavo is de grootste en goedkoopste cryptovaluta exchange van Nederland. Behalve bitcoin sats kun je bij Bitvavo nog ruim 50 andere digitale valuta kopen, verkopen en bewaren. Meer lezen over Bitvavo of ga rechtstreeks naar dit crypto wisselkantoor:


Bitonic: de eerste in Nederland

Bitcoin sats kopen bij Bitonic


Bitonic bestaat al sinds 2012. Het is de eerste bitcoinonderneming in Nederland. Bij Bitonic koop je bitcoin via iDEAL. Na het maken van je account en je betaling in euro’s ontvang je je satoshis snel in de wallet die je eerst elders hebt aangemaakt. Bitonic levert de gekochte BTC uit eigen voorraad. Meer lezen over Bitonic of ga rechtstreeks naar dit crypto wisselkantoor:Bitcoin Meester

Bitcoin sats kopen bij Bitcoin Meester

Heeft naast bitcoin nog ruim 200 cryptovaluta om te kopen, verkopen of mee te handelen. Je betaalt je cryptomunt(en) in euro’s via iDEAL, Bancontact, SEPA, GiroPay of Sofort. Betaal je met iDEAL dan staan je euro’s binnen een paar minuten op je account. Vervolgens kan je direct allerlei coins aankopen en ook direct beginnen met handelen (24/7). Meer lezen over dit bedrijf of ga rechtstreeks naar dit crypto wisselkantoor:


BTC Direct

Bitcoin sats kopen bij BTC Direct


BTC Direct is een bekende crypto broker en bestaat al sinds 2013. Het is één van de eerste bitcoinbedrijven in Europa. Je koopt er bitcoin en altcoins vanaf een waarde van 30 euro. De gekochte crypto coins ontvang je in de wallet die je eerst zelf (elders) hebt aangemaakt. Meer lezen over BTC Direct of ga rechtstreeks naar dit crypto wisselkantoor:


BLOX

Bitcoin sats kopen bij BLOX

BLOX is een laagdrempelige manier om bitcoin sats te kopen. Zeker voor de echte beginner. Je werkt namelijk niet (zelf) met een wallet en walletadres, maar met een eigen digitale kluis bij BLOX. Daarin stort je euro’s en vervolgens kun je eenvoudig bitcoin of andere cryptomunten kopen en verkopen. Meer lezen over BLOX of ga rechtstreeks naar dit crypto wisselkantoor:


Anycoin Direct

Bitcoin sats kopen bij Anycoin Direct

Anycoin Direct biedt uitgebreide informatie over alle crypto valuta die je er kunt kopen. Dat zijn behalve Bitcoin ook Ethereum, Litecoin, Ripple en nog ruim 25 altcoins. Betalen kan met iDEAL, SEPA, GiroPay, Bancontact, EPS, Sofort, MyBank, VISA en MasterCard. Anycoin Direct biedt ook een trade functie. Meer lezen over Anycoin Direct of ga rechtstreeks naar dit wisselkantoor:


SATOS

Bitcoin sats kopen bij Satos

SATOS koopt en verkoopt Bitcoin, Litecoin, Ripple, Ethereum en Bitcoin cash. Het ontvangen en verzenden gebeurt als klant van SATOS in en vanuit je eigen wallet. Betalen kan er met iDEAL, Bancontact, Belfius of SEPA. Nog niet met creditcard. De verwerkingstijden van de transacties zijn er (met iDEAL) zeer kort. Meer lezen over SATOS of ga rechtstreeks naar dit wisselkantoor:

DNB crypto register

Sats kopen in Nederland? Het DNB crypto register is er voor aanbieders van onder andere bitcoin. Voorwaarde voor vermelding in dit DNB register is dat zij fiat geld (zoals euro’s en dollars) kunnen wisselen voor virtuele valuta’s zoals BTC. Daarnaast moeten zijn hun klanten een digitale wallet kunnen bieden.

Crypto valuta bedrijven hebben, kortom, de wettelijke verplichting om een DNB registratie aan te vragen. Dat staat in een implementatiewet wijziging (vierde anti-witwasrichtlijn) uit november 2020. De Nederlandsche Bank richt zich met deze wettelijke registratie op integere cryptodienstverlening. De bijbehorende toetsing bestaat onder meer uit een controle op geschiktheid en betrouwbaarheid. Ook die van individuen binnen de crypto aanbieder. Daarnaast kijkt DNB naar de aard, omvang en complexiteit van de organisatie.