Bitcoin sats kopen bij SATOS

Bitcoin sats kopen bij SATOS? Dan koop je sats bij een Nederlands bedrijf, opgericht in 2013. Bij SATOS maak je eerst zelf een bitcoin wallet aan. Deze digitale portemonnee heb je volledig in eigen beheer. Van daaruit kun je sats kopen en verkopen. Doe je dit bij SATOS? Dan hoef je er niet te beschikken over een account, hetgeen goed past binnen het decentrale karakter van BTC. Dit cryptobedrijf (met DNB registratie R179380, in Lelystad gevestigd) beheert dus géén digitaal geld voor klanten. Het aankoopproces van je satoshis is desondanks afgerond binnen enkele minuten.

SATOS helpt je – desgewenst – bij het installeren van een wallet. Daarbij heb je zoals gezegd geheel de vrijheid welke soort bitcoin wallet je kiest. Dat kan een hard wallet zijn of een online wallet; beide zijn er in vele varianten. Lees er méér over op onze pagina met uitleg over sats wallets. Heb je zo’n portemonnee voor BTC in je bezit, dan beschik je automatisch ook over een bitcoin adres. Of zelfs meerdere. Wil je vervolgens satoshis kopen bij SATOS? Dan gaat dat als volgt te werk.

Satoshis kopen bij SATOS werkt als volgt

Zorg uiteraard voor voldoende saldo in euro’s op je traditionele bankrekening. Zoals die van ING, ABN AMRO of Rabobank. Plaats vervolgens via de website van SATOS je bestelling (dit DNB wisselkantoor heeft géén app). Geef op Satos.eu aan hoeveel sats je wilt kopen. Je kunt dit ook aangeven door een bedrag in euro’s te kiezen, waarna het corresponderende aantal satoshis vanzelf en realtime verschijnt. Bekijk daar ook het exacte totaalbedrag aan handelskosten van de transactie. Deze liggen niet vast, want zijn afhankelijk van sterk wisselende marktschommelingen. Om alvast een beeld te krijgen van de actuele sats koers, kun je klikken op voorgaande link. Na je akkoord op het gewenste aankoopbedrag, bevestig je je keuze. Daarbij vul je ook je e-mailadres in.

Daarna reken je je bitcoin bestelling af. Dat kan bij SATOS via iDEAL, Bancontact, Belfius of SEPA. Overigens niet met creditcard. SATOS reserveert direct je hoeveelheid aan te kopen BTC. Let op: het minimumbedrag bij SATOS is BTC ter waarde van 100 euro. Je vult je sats ontvangstadres in en je bitcoin aankoop zie je normaliter binnen vijftien minuten in je wallet verschijnen. Tip: sats kopen met iDEAL gaat het snelst. Wel is er bij je eerste bestelling, óók bij dit crypto wisselkantoor, de wettelijke verplichting om eerst het verificatieproces te doorlopen om je identiteit te bewijzen.

Bitcoin kopen bij SATOS – of Litecoin, Ripple, Ethereum of Bitcoin cash?

Bitcoin sats kopen SATOS | Bij SATOS kun je behalve Bitcoin ook deze crypto munten kopen (en verkopen): Litecoin, Ripple, Ethereum en Bitcoin cash. Welke cryptomunt je er ook koopt, het handelsplatform hecht veel waarde aan de support level. De klantenservice is 12 uur per dag snel bereikbaar, belooft SATOS op zijn eigen website, alle 7 dagen van de week. Inclusief de feestdagen. En bovendien “We helpen graag en nemen de tijd voor onze klanten.” Contact opnemen met deze live support kan via telefoon, social media, e-mail en live chat. Het kopen en verkopen zelf kan uiteraard 24/7.

Bitcoin sats kopen bij SATOS

Behalve een goede bereikbaarheid hecht SATOS als dienstverlenend cryptobedrijf ook veel waarde aan privacy (vanzelfsprekend zijn alle klantendata die zij wettelijk moeten bewaren, transparant opvraagbaar), snelheid, veiligheid, eenvoud en betrouwbaarheid. Wat betreft de snelheid: de verwerkingssnelheid ligt gemiddeld onder de tien minuten, waarbij de actuele status van de transactie tijdens de bestelling doorlopend wordt weergegeven. Wat betreft de veiligheid: doordat je zélf een wallet aanschaft en niet via SATOS, kun je ook zelf alle veiligheidsmaatregelen treffen. En wat betreft de betrouwbaarheid: dit handelsplatform, online partner van Satskopen.nl, bouwt al sinds 2013 ervaring en vertrouwen op, hetgeen ook te zien is aan de vele positieve klantenreviews.