Satoshi waarde

De waarde van 1 satoshi = 0,00053376 euro en 0,00058204 dollar. Deze satoshi waardes zijn gebaseerd op de live koersen. Daarnaast is 1 satoshi (sat) altijd 0,00000001 bitcoin (BTC). Volg hier het actuele koersverloop van deze kleinste bitcoin eenheid, gemeten in euro’s of in dollars.

Live koers vande satoshi waarde

Welke waarde satoshis in de toekomst hebben, is uiteraard ongewis. De koers van de satoshi verandert per seconde in de volatiele bitcoin markt. Je kunt deze koerswaarde afzetten tegen elke andere cryptomunt. Eén ding lijkt zeker: iets kost al gauw meerdere duizenden satoshis.

Hoeveel is de waarde van 1 satoshi?

Koerswaarde van de satoshi

Wat bepaalt de waarde van de satoshi? Gaat deze stijgen of dalen? En waar hangt dat vanaf? Hoeveel sats gaan er in 1 euro? En wat zegt een getal van enkele duizenden satoshis nou eigenlijk?

Wat kost een glas wijn in een mooi wijnbarretje in een grote stad, wanneer je deze betaalt in bitcoin sats? Hoeveel ben je kwijt voor een portie groenten bij het avondeten als je dat met deze coin BTC eenheid zou afrekenen? Of stel, iemand doet een donatie van 200.000 satoshi. Heeft dat bedrag dan een kleine, middelgrote of enorme waarde?

Hoeveel is een satoshi: het is in het bitcoin koop-, verkoop- en betalingsverkeer een zeer relevante vraag. De waarde van de sat heeft veel historische hoogtepunten en dieptepunten gekend. In grote lijnen is de koers van de bitcoin de voorbije jaren enorm gestegen. Op deze site kun je de live grafiek zien van de satoshi. De koerswaarde stel je daarbij zelf in op een tijdsframe. Bijvoorbeeld op de ontwikkeling van de prijs van de satoshi in het afgelopen uur, de voorbije 24 uur, week, maand of jaar. Lees en zie daarover meer real time informatie op (onder meer) de pagina met live Sat koers op Satskopen.nl.